Over ons

MoldBrothers

Wij zijn twee broers die vanuit een gezamenlijke passie en interesse zijn begonnen met ondernemen. Joost studeert Food Innovation aan de HAS Hogeschool in Den Bosch en Stijn studeert Entrepreneurship aan Team Academy in Amsterdam. Door onze krachten te bundelen kwamen wij op het idee dat het maken van gepersonaliseerde foodmallen een mooi project kon worden. Uiteindelijk zijn wij vanuit dit idee onze eigen onderneming gestart: MoldBrothers.

Ontmoet het team


Joost Sommerdijk

Joost zorgt voor de creatieve input waar nodig. Vanuit zijn achtergrond in de keuken en zijn studie Food Innovation weet hij hoe hij de klant kan helpen met het uitwerken van zijn of haar idee. Joost gaat graag met u de creatieve uitdaging aan.

Stijn Sommerdijk

Stijn houdt zich voornamelijk bezig met de commerciële activiteiten binnen MoldBrothers. Naast MoldBrothers is Stijn bezig met zijn studie Entrepreneurship in Amsterdam. Stijn is verantwoordelijk voor verkoop, klantcontact en financiën.

Kor Rutten

Binnen MoldBrothers zorgt Kor voor advies op maat wat betreft voedselveiligheid en technische uitdagingen. Met zijn achtergrond in de technische sector is hij een aanwinst voor het team.

Fleur Koot

Fleur is verantwoordelijk voor de communicatie en sociale media van Moldbrothers. Fleur is ook bezig met het afronden van haar master Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit. Ze kan de kennis die zij heeft opgedaan voor het op de markt brengen van Moldbrothers perfect gebruiken.