Een greep uit ons klantenbestand


De Witte Zwaan

Ter ere van het 25-jarig jubileum hebben we voor Restaurant De Witte Zwaan een speciale mal van hun logo ontwikkeld. De heerlijk chocolade-vulling wordt in de vorm van het logo vormt het slotstuk van het menu.

De Rozario

Eigenlijk is één foto niet voldoende om onze samenwerking met Jermain de Rozario uit te drukken. Jermain’s creativiteit is niet in woorden uit te drukken en samen met hem hebben wij al een groot aantal gave projecten mogen afronden.

Aan de Poel

De brand die het restaurant van Stefan van Sprang verwoestte was tevens de aanleiding voor een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Samen met patisserie-chef Jordy van Ettinger hebben we dit nieuwe logo mogen verwerken tot mal.

Envy

Toen we voor het eerst bij chef Floris van Stralen van restaurant Envy kwamen had hij slechts één verzoek. Van een zelfgemaakte schets een gepersonaliseerde siliconen mal ontwikkelen. Uiteindelijk zijn we super blij met het resultaat.

Vestdijk 47

Chef Mark en Patissier Jeroen zijn het creatieve brein achter de prachtige patisserie-creaties die de gasten van het Pullman-hotel worden voorgeschoteld.

Restaurant Monarh

Alszijnde één van de jongste restaurants bekroon met een michelin-ster werken we nauw samen met chef Paul Kappé. Onze stencilcase dankt zijn huidige invulling aan de input van deze chef.

Bekijk onze producten of laat ook je eigen mal maken