Over ons

MoldBrothers

Wij zijn twee broers die vanuit een gezamenlijke passie en interesse zijn begonnen met ondernemen. Joost studeert Food Innovation aan de HAS Hogeschool in Den Bosch en Stijn studeert Entrepreneurship aan Team Academy in Amsterdam. Door onze krachten te bundelen kwamen wij op het idee dat het maken van gepersonaliseerde foodmallen een mooi project kon worden. Uiteindelijk zijn wij vanuit dit idee onze eigen onderneming gestart: MoldBrothers.

113 Michelinsterren

In 18 landen actief

Ontmoet het team

Joost Sommerdijk

Joost zorgt voor de creatieve input waar nodig. Vanuit zijn achtergrond in de keuken en zijn studie Food Innovation weet hij hoe hij de klant kan helpen met het uitwerken van zijn of haar idee. Joost gaat graag met u de creatieve uitdaging aan.

Stijn Sommerdijk

Stijn houdt zich voornamelijk bezig met de commerciële activiteiten binnen MoldBrothers. Naast MoldBrothers is Stijn bezig met zijn studie Entrepreneurship in Amsterdam. Stijn is verantwoordelijk voor verkoop, klantcontact en financiën.

Kor Rutten

Binnen MoldBrothers zorgt Kor voor advies op maat wat betreft voedselveiligheid en technische uitdagingen. Met zijn achtergrond in de technische sector is hij een aanwinst voor het team.

Menu