Een greep uit ons klantenbestand

Thijs Meliefste

Thijs Meliefste (Restaurant Meliefste) is door Tomorrowland benaderd om de event-catering tijdens dit festival te verzorgen. Samen met Thijs hebben we een mal mogen ontwerpen waarin het TML-logo tot leven komt. Tijdens het festival is dit dessert door meer dan 6000 gasten bewonderd en gegeten.

BonTom

Waar chocolade en siliconen op het eerste oog geen vrienden lijken te zijn, blijkt hieruit toch het tegendeel. Voor mallen waar chocolade in wordt verwerkt hebben we speciale siliconen-blend ontwikkeld. Tom heeft vervolgens in samenwerking met De Librije *** deze heerlijke repen geproduceerd.

Rijnzicht

Dat een dergelijk eindresultaat uit een siliconen mal komt is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het zien van deze foto. Maar het tegendeel is waar, samen met Rijnzicht* hebben we een ultra flexibele mal ontwikkeld. Door deze techniek kunnen we krokantjes in alle vormen en maten creëren.

Launceston Place

MoldBrothers Ambassador Ben Murphy is de chef van Launceston Place. Ben staat te boek als één van de grootste talenten binnen de Britse Gastronomie. De mal is gebaseerd op de chocolade-emoticon van Whatsapp en vormt het sluitstuk van zijn menu. Launceston Place was tevens het favoriete restaurant van Prinses Diana.

Felix Meritis

Iedere gast die gaat eten bij het nieuwe restaurant Felix Meritis krijgt ná afloop van het diner een prachtige customized chocolade-reep mee. Vind je de gouden reep?! Dan heb je een gratis diner voor twee te pakken. Het unieke monumentale pand waarin het restaurant is gevestigd is gebouwd in 1777.

Gregory Doyen

Gregory Doyen is een Franse top-patissier en werkt sinds kort met de producten van MoldBrothers. Gregory is momenteel gevestigd in Lyon, maar heeft over heel de wereld kennis en ervaring opgedaan. Hierboven het oogstrelend resultaat. Ook voor de patisserie bieden de producten van MoldBrothers een uitkomst.

Bekijk onze producten of laat ook je eigen mal maken

Menu